3 Ağustos 2012 Cuma

Bulutlarım, Bulutçu Geldi Haanımmm


Aldığım bir sipariş üzerine bu şeker bulutlarını yaptım. Mustafa Emre için. Umarım şanslı, mutlu bir bebek olur J



Bu da Mustafa Emre’nin kapı süsü.. Yanına birde altınlarını asması için buluttan altın yastığı yaptım. Nasıl olmuş? J





Son olarak, kitap kurdu olan kendime elma kurdu olan bir ayraç yaptım JAldığım sipariş üzerine bu şeker bulutları yaptım. Emre Mustafa için. Umarım şanslı, mutlu bir bebek olur. Nasıl olmuş ?





Sevgi Perdemiz Sarıyer Posta Gazetesi'nde


Kilyos’ta yüreği insan sevgisiyle dolu bir avuç insan tarafından kurulan Kültür Sanat Merkezi, birçok olanak içinde yüzüp de, elle tutulur bir etkinlik yapamayan sivil toplum örgütlerine örnek teşkil edecek önemli çalışmalara imza atıyor.

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen yılsonu kermesinde yine dikkatleri üzerine çeken Kilyos Kültür ve Sanat Merkezi’nde çok farklı bir projenin ürünü sergilendi. “Sevgi Perdesi” adı verilen çalışmayı kermesi gezenlerin beğenisine sunan sanatçı ruhlu kadınlar, bu projeyi gerçekleştiren Elif Dağlı’yı kutladılar.


"İNSANLARIN SEVGİ BAĞI YOK OLUYOR"

Kilyos’un girişindeki Sanat ve Kültür Merkezi binası önünde gerçekleştirilen kermesin en dikkat çeken çalışması olan “Sevgi Perdesi” ile ilgili bilgi veren Elif Dağlı, “Günümüz insanının en ihtiyaç duyduğu sevgi duygusu maalesef artık giderek yok oluyor. İnsanlar birbirini sevmiyor, çok basit gerekçelerle cinayetler işleniyor, savaşlar oluyor. Kısacası cennet gibi dünyamızı kendi ellerimizle cehenneme dönüştürüyoruz. Ayrıca gün geçtikçe gelişen teknoloji sayesinde iletişim hızı artarken, insanlar birbirinden kopup, kendi kendilerini sanal alemde yaşamaya mahkum ediyorlar. Yüz yüze iletişim giderek tükeniyor. Maillerle, SMS’lerle, facebook ve tweetlerle sesimizi duyurmaya çalışıyoruz.


"HERKES KENDİNDEN BİR PARÇA GÖNDERDİ"

Ben de “Sevgi Perdesi” adını verdiğim bu projemle, insanların sevgi ve dostluk duygusuna ne kadar ihtiyaç duyduğunu anlatmak istedim. İnternette kendi adıma açtığım blog yoluyla diyalog kurduğum çok sayıda kadın bu projeye destek verdi. Hatta erkelerden de katkıda bulunan oldu. Herkes içindeki sevgi, dostluk ve arkadaşlık duygusunu simgeleyen küçük bir çalışmasını bana gönderdi, ben de bunları birleştirip, perde haline getirdim. İlk sergilediğim yer Kilyos oldu. İnsanların, yüreklerindeki sevgi duygusunu kaybetmeden el ele verip, tüm dünyayı böyle bir perde ile sarmalarını diliyorum” dedi.


Haberin orjinali için:

http://www.sariyerposta.com/haber-basliklari/kultur-sanat/item/2126-kilyos’ta-‘sevgi-perdeli’-kermes.html