24 Nisan 2013 Çarşamba

Kahve Kutusundan Kalemlik ve Saksı

Merhaba canımcıklarım. İşyerinde boş kahve kutularının çöpe atıldığını görünce onları değerlendirmek istedim. Kelebekli olanı Ekine kalemlik olarak yaptım . Diğerlerini de Zeynep arkadaşıma menekşe dikmesi için boyadım ve süsledim. Eşim ve oğlumda kıskanıp birer tanede kendilerine istediler. Tabi rengi mavi olacakmış üzerinde öyle  süs filan olmayacakmış. Bakalım sizler beğenecekmisiniz ?





Zeynep arkadaşım da çok güzel runner ve mutfak önlükleri dikmiş onları da sizlerle paylaşmak istiyorum. Fiyatları da çok uygun.





Semazen figürünü oldum olası çok sevmişimdir.





perişan çiçek damacana örtüsü :)








17 Nisan 2013 Çarşamba

Beşiktaş pazarı


bu çantayı görürgörmez aşık oldum :)  Sizlere de fikir olabilir diye düşünüyorum.  Almak için gittiğimde maalesef satılmıştı :(



Lila çizgili çantayı Beşiktaş pazarından aldım. Plajda - spora giderken kullanabileceğim kadar büyük. Fiyatı inanılmaz 5 TL  :)



Sünger bob son zamanlarda en çok sevdiğim çizgi filmler arasında. Bana pozitif bi enerji veriyor. Haftasonu kullanabilirim diye Beşiktaş pazarından aldım. Fiyatı  2.5 TL  :)



Bu eteğe de bayıldım. Yine Beşiktaş pazarından. gri saten üzerine siyah çiçekli tül eklemişler. Fiyatı 10 TL yaşasın ben kaptım :)



Son olarak sizlere Tarçından bahsetmek istiyorum.   Gerçek adı ne bilmiyorum ben ona tarçın adını koydum. Her akşam iş dönüşü stres topum o benim. Golden cinsi sanırım. Öyle akıllı ve anlamlı bakışları var ki .   Bir iki gün görmesem özlüyorum. Ne yazık ki sahibi ben degilim. Acilen bahçeli bir ev istiyorum Allahım duy sesimi .