13 Mart 2012 Salı

Sevgi Perdemizden Son Görüntüler


Sevgi perdesinin 2. Etabını kazanan arkadaşlar için istedim ki el emeği bir şeyler yapayım. Ve keçeden bu şirin penguenleri yaptım. Magnet olarak kullansınlar ve beni hatırlasınlar. Umarım beğenirler kargoları yarın yola çıkacak kısmetse..



Bir gelişme daha paylaşmak istiyorum sizlerle fotoğrafta gördüğünüz şirin yer Kilyos Kültür ve Sanat Merkezi. Oradaki bayanlarda çok güzel el işleri yapıyorlar. Çok sıcak samimi bir yer. Orada kendimi evimde gibi hissediyorum. Emine Hanım’a sevgi perdemizden bahsettim seve seve katılacaklarını söylediler. İçi sevgiyle dolu insanların el emekleri birleşmeye devam ediyor.
Sevgi perdesinin fotoğrafını istemişsiniz şu anda Romantik butik ile teğellerini yapıyoruz. Hayalimdekinden daha güzel oldu. İnsanların baktıkları zaman rahatça görmeleri açısından aşağı doğru değil yana doğru uzatmayı düşünüyoruz. 3. Etap bittiğinde tam halini görebileceksiniz. Harika bir iş başardık. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepinizi çok seviyorum.


17 yorum:

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

CANIM BEN GELDİM
ÇOK HOŞ OLMUŞ
MUHABBETLE KAL
:))

Mihrî Peri dedi ki...

inanılmaz birşey çıkmış ortaya, bittiğinde daha da harika olacağından eminim! Fikrine sağlık Elifciğim, gerçekten süper bir etkinlik ve inanılmaz değerli bir çalışma oldu... Tekrar teşekkürler!
sevgiler...

Marifetli Cadı dedi ki...

ellerinize sağlık tatlım, perdenin bir ucu buraya kadar geldi sanki ;)bitince daha yakından koy fotolarınıda doya doya bakalım,merak içinde kaldık...

Nuraycatasarimlar dedi ki...

Merhaba, gerçekten çok hoş görünüyor hepimizin ellerine emeklerine sağlık,sevgiler:)

Dilara dedi ki...

mahmurum özledim seniii :) çok güzel olmuş perdemiz ne kadar da kocamaaan yazın toplaşalım perdemizi görücüye çıkaralım ama yazın bak ona göre ben de geleceğim :D

fiamma dedi ki...

Hepsi bir arada çok güzel durmuş Mahmur Prensesciğim, Birleştirince muhafaza etmek gerçekten zor olacak, Allah kolaylık versin sana, bakalım 3. etapta sevgi adına ne güzellikler paylaşılacak, kareler artsın hiç eksilmesin.

aksungur46 dedi ki...

sevgi perdemiz kocaman olmuş,senin sayende harika bir işe imza attık.çok tşk.ler.bitmişini merakla bekliyorum.kolay gelsin

tijeen dedi ki...

çok hoş görünüyor
süperrrr

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

O penguenlerden biri bana geliyor, yaşasınn! :)
Bu perde o kadar değerli ki... Çok da güzel görünüyor. Harikasın, harikayız:)
Sevgier.

DİL ATÖLYESİ dedi ki...

ayyy çok şeker olmuş yahu:)bunu napcan bitince?muhtemelen bir ara sylemişsindir ama,perde perde diyip duruyoz,nereye asılacak bu perde.Ay keşke bi blogger merkezimiz olsaydı kocaman bi kaç katlı bir bina,oranın dışına sallandırırdık ne biçim reklam olurdu:)

Adsız dedi ki...

Ay Elif, perde harika görünüyor, bittiğinde kimbilir daha ne kadar güzelleşecek.Emeği geçen herkese kocaman sevgiler.

fadinin sanati dedi ki...

merhaba elif cim,çok hoş görünüyor, en kısa zamanda hepsini bir arada görmek dilegiyle sevgiler:))

Adsız dedi ki...

perde çok hoş olmuş ben fotoğraflayacağım tamammı? :)
ayrıca kazanan kim onu anlamadım ben:)

Adsız dedi ki...

heee gördüm canım bir çekiliş olmuş :) okudum tebrik ediyorum kazananları :)

Dijital Günlük dedi ki...

Oooo süper!!! :)

mahmur prenses dedi ki...

evet arkadaslar cok guzel bır iş çıkardık hep beraber perdeyi sergilemek kolay olsun diye 4 parca kadar asagı yapıp yana dogru genısletmeyi düsünüyorum ki insanlar egilmeden bakabilsinler. gercekten bir gun toplanalım perdemizi görmenizi istiyorum

esetroncum evet perde senin tarafından resimlenecek

tuğba canyurt dedi ki...

keşke önceden görüp bir parçada ben yollayabilseydim kısmet belki başka projeye.hepinizin eline sağlık:)