12 Aralık 2011 Pazartesi

IKEA ÇİLESİ


Dün eşimle İkea'ya yeni taşınacağımız ev için alışveriş yapmaya gittik. Önce gideceğimiz yolu şaşırdık bir dünya turu attıktan sonra İkea'ya varabildik. Otoparka park etmek imkansız gibiydi. Abuk subuk park yapılmayacak bir yere bıraktık mecburen arabayı. Aman Allahım nasıl bir kalabalık. Sanki  ürünleri bedava dağıtıyorlar.  Önce birşeyler atıştıralım dedik oturacak yer yok. Oturacak yeri bulduk yemeğimizi mi yedik yemek mi bizi yedi bilemedik. Öyle bi gürültü vardı ki sanki işyeri yemekhanesinde  gibiydim. Sonra gezmeye başladık kalabalıktan minik adımlarla gezebildiğimiz kadarıyla  dolaştık. Ayaklarımıza kara sular indi. Şu aşağıdaki şifonyeri aldık. Ufak tefek birkaç ürün daha aldık.  Sonra depoya indik  kısım 1 raf 18 ara bul kasaya götür. Kasadan sonrada otopark çilesi başladı. Eşim arabayı bulmaya gitti bende aldığımız eşyaların başında nöbet tuttum. Bir ara eşim beni unutup gitti mi acaba diye  bi düşünceye kapıldım. Ama otoparktan çıkış trafiği felaketti ona takılmiş  eşim . Arabaya bindiğimizde bitkin bir halde birbirimize bakıp derin bir oh çektik. Eve geldiğimizde  en yakın  koltuğa  attık kendimizi. Yorulmuştuk yorulmak ne kelime üzerimizden tır geçmişti sanki. Ve şöyle bi karar aldık bundan sonra h.sonu İkea yok. Offf anlatırken bile bi daha yoruldum :)




Bu beyaz dantelli saksıları daha önce internette görmüştüm fakat maalesef o kalabalıkta göremedim :(



Bu ayna çok hoşuma gitti. Ama siyah oluşunu sevmedim böyle bir şey alırsam  ya beyaza yada pembeye boyarım diye düşünüyorum.

gözüme çarpan bir diğer güzellik aşağıdaki çerçeve oldu. Plastikten yapılmıs ama görünümü çok hoştu.







7 yorum:

romantikbutik dedi ki...

geçmiş olsun :) güle güle kullan canım dolabını...

essu dedi ki...

cerceve bencede cok hos ve dantelli vazoda süper :)

pempe gönlüm sende dedi ki...

ikea gerçekten haftasonu hele ki pazar günleri inanılmaz kalabalık oluyor; ben anlamıyorum bu kadar insan nasıl akın akın geliyor. Şifonyer çok hoşmuş güle güle kullan:)

mahmur prenses dedi ki...

sağol pempe . pembe hobi odama koymak istiyorum bu şifonyeri. bi daha mı tövbe h.sonu gitmem :)

mahmur prenses dedi ki...

essu beyaz çerceveye dügün fotografı cok hoş durur diye düsünüyorum

bahar006 dedi ki...

Güle güle kullan canım, gerçekten millet kıtlıktan çıkmış gibi davranıyo, gezmek değil insanlar yoruyo:)

mahmur prenses dedi ki...

evet baharcım Allah bizim memleketimize açlık vermesin . İkea dan çıkarken tombul bir adamın elinde kocaman bir kutu vardı avaz avaz bagırıyordu bedava veriyorlar koşun koşun diye :)