8 Aralık 2011 Perşembe

Rüzgara Doğru' nun hediyeleri hazır



Rüzgara Doğru' nun hediyelerini özenle hazırladım bugün kargoya verdim. Hediye verdiğimde karşımdaki kişinin gözlerindeki mutluluğu görmek beni çok duygulandırıyor. Hediyenin kendisi kadar sunumuna da hep önem vermişimdir. Süslerim püslerim böyle şeylerle uğraşmak beni mutlu ediyor.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

:) Sabırsızlıkla bekliyorum hediyelerimizi:) Gelir gelmez ben de resimleyip paylaşacağım. Elinize,emeğinize, yüreğinize sağlık. Beni böyle mutlu ettiniz, sizi de mutlu etsin Allah:) Çok heyecanlandım ve sevindim. Tekrar teşekkür ederiz:)

mahmur prenses dedi ki...

güle güle iyi günlerde kullanın bende bu mutlulugu heyecanı yasadım karşılıklıydı duygularımız :) güzel dilekleriniz için tesekkür ederim.

BERNA dedi ki...

süper bir paket olmuş.şanslı ben olamadım ama rüzgara doğru güle güle kullan hediyelerini.şansın daim olsun.sizinde yüreğinize sağlık.sevgiler....

mahmur prenses dedi ki...

berna hn. cok naziksiniz ne güzel düsünmüs ve yazmıssınız. böyle ince insanlarla bir arada olmak cok güzel.

Marifetli Cadı dedi ki...

iyi günlerde okusunlar hediyelerini, en güzel hediye bu değilmi ;D

bahar006 dedi ki...

Tebrik ederim, güle güle kullansın hediyeleri:)

Adsız dedi ki...

hediyelerim geldiii :) çok çok mutlu oldum. Bu nasıl güzel bir hediye paketi böyle,hepsi tek tek çok emekli, çok cici,çok güzel,çok anlamlı. Mahmurprenses, çok şanslıymışım kazandığım için. Tekrar tekrar teşekkür ederim sana:)

mahmur prenses dedi ki...

rüzgara dogru güle güle kullan kullandıkçada bir dostu mahmur prensesi hatırla canım.