26 Ocak 2012 Perşembe

Sevgi Perdesininin 7. Parçası Özden Bey' den

Gelen her kargoyu açışımda kalp atışlarımın hızlandığını hissediyorum. Bu kadar güzel insanı bir arada bulmak mucize gibi birşey.  Proje henüz tasarım aşamasındayken Özden Beysiz olmaz demiştim kendi kendime. Sağolsun kendisi o kadar yoğun siparişlerinin arasında kırmadı bizi. Öyle güzel bir şey göndermiş ki durup durup bakıyorum bakmaya doyamıyorum. Zarar görmemesi için öyle güzel paket yapmış ki  (mavi paket). Hiç merak etmeyin zarar görmeden geldi güzeller güzeli çalışmanız.  Mektubunda dediği gibi tek bay katılımcı olacağım bu da benim için onur olacak demiş. Aslında bizim için bi onur Özden bey çok teşekkür ediyorum güzel yüreğiniz için sevgi dolu kalbiniz için. 




4 yorum:

Özden CEYHAN dedi ki...

Kargomu sağlam almanıza sevindim.
Bu konularda Maddiyata önem vermeyen birisi olarak gönderdiğim kargoları genelde zarar görmeyecek şekilde paketlemeye çalışırım:)
Parçalar tek tek gelmeye devam ediyor. Çok güzel. Düzenlemiş olduğunuz bu etkinliğe teşekkür ederken, bundan sonrada her türlü etkinliklerinizde seve seve katılmaya hazır olduğumu bilin. Şimdiden kolay gelsin. Selamlar, sevgiler.......:))

mahmur prenses dedi ki...

önemli olan bu işte bir dost kazanmak artık benim bir Özden abim var :) sevgilerimle

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

özden beyin minyatürlerine hayranım zaten.bu parçada muhteşem olmuş.bravo..

Mihrî Peri dedi ki...

kesinlikle katılıyorum sana alanay, Özden bey'in çalışmaları zaten beğenilmeyecek gibi değil. Tebrikler tekrar bu ince ve güzel çalışma için!