4 Ocak 2012 Çarşamba

Sevgi Perdesi Projesi Büyüyor


 iyi ki varsınız


Arkadaşlar o güzel sıcak yorumlarınız geldikçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Çocuklar bile katılmak istiyorlar. Katılsınlar herkes katılsın. 

Projemizin  amacı  insanlara unuttukları dostluğu paylaşımı  hatırlatmak,  tüketen değil üreten olduğumuzu göstermek. 

bu sayede paylaşımlarımız bir araya gelecek blog dostlukları artacak.  Bu çalışmalarımız büyüdüğünde sergileyebilir ve insanları el işlerine heveslendirebiliriz. Herkesin bir hobisi olsun, herkes mutlu olsun. 

İnsanları el işlerine, el sanatlarına  özendirmek  gibi  bi düşünce  içindeyim. 

  Olayın para yönü beni pek ilgilendirmiyor  maddiyattan uzak  sadece yeni arkadaşlar tanımak blog dostlugumuzu arttırmak  ne hoş olur değil mi ?  Belki  rekorlar kitabına  gireriz J  çok güzel bu düşünceleriniz için çok  tesekkür ediyorum. Düşünelim hep beraber ortaya önce bi çıkaralım.  


Bu arada bazı arkadaşlar sormuşlar sadece keçe çalışması mı diye HAYIR kesinlikle herşey olabilir, keçe , kanaviçe, el boyaması, dantel, kırkyama, minyatür, kurdele işi................. yeter ki o güzel yüreğinizden kopup gelsin :)






3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bende katılmak isterimm kesinlikle. Tam olarak neler yapmamız gerekiyor? :)

mahmur prenses dedi ki...

23 cm lik bir kare kumaşa çalışmanızı yapıp adınızı yazıp bana kargolıyorsunuz. sonra tüm kare parçaları birbirine ekleyerek sevgi perdemizi oluşturuyorum. Çalısmanızı dörtgözle bekliyorum.

mahmur prenses dedi ki...

daha fazla detay için bunu okuyabilirsiniz

http://mahmurprenses.blogspot.com/2012/01/herkese-icten-scak-bir-merhaba-icim-kpr.html