31 Ocak 2012 Salı

Sevgi Perdesi Projesi Devam Ediyor-2. Etap 1 Mart Son Gün

Arkadaşlar perdemizin şu anki halini yayınlamak istiyorum hayal ettiğimden  çok daha  güzel oldu. Katılmak isteyen yetiştiremeyen birçok arkadaşımız  var. Biz birinci etabı bitirdik. Şimdi sıra 2. etapta.  Çalışmalarınızı 1 Mart'a kadar bana ulaştırabilirsiniz. Hadi sizinde bi kareniz olsun sevgi perdesinde. Nasıl olmuş ?









Bence harika.   Hobi huzurcum ölçülerin diğerlerindekinden biraz fazla en baştaki 3 kalbi kesmek durumunda kalacağım ama nazar boncuğunu cıkarıp monte edeceğim. O 3 kalp ziyan olmayacak onu da kitap ayracı yapacağım.  Atölye nar'ın çalışmasına da uygun bir kumaş bulup monte etmeli ve adını yazmalıyım. Sevgili elişi defterinin de isimlerini yazmalıyım. Şimdi gelelim süprizime 1. Etapta katılan arkadaşlar arasından  çekiliş yapıp Sevgililer günü hediyesi vermek istiyorum. Emek verdiniz mutlu oldunuz , mutlu ettiniz herbirinize ayrı   çok çok teşekkür ediyorum.



1. Etap Sevgi Perdesine Katılanlar

0. Mahmurprenses :) yani ben 
1. Diloşun kayfesi
2. Elişi Defteri 
3. Düşler Sokağı
4. Mihri Peri
5. Nurayca tasarımlar
6. Marifetli cadı
7. Romantik butik
8. Hobi mutfağım
9. Küçük şeyler 
10. Ecehan
11. Atölye Nar
12. Yıldızname
13.Hobi huzur
14.Hertelden fadiş
15.Zeynograf


bu listeden 3 kişi çekiliş ile  kitap seti  kazanacak. Adınıza imzalı olarak.Bu da benim size küçük bi süprizim olsun :)







20 yorum:

hobi mutfağım dedi ki...

Maşallah maşallah perde büyümüş. Allah katılım sayısını arttırsın :) kocaman olsun. Bakanlar hangi kareye bakacağını şaşırsın :)hepside birbirinden güzel olmuş. Yapanların ellerine sağlık.

Nuraycatasarimlar dedi ki...

Muhteşem görünüyor,kendileri küçük ama büyük mutluluklar bunlar,hepimizin ellerine emeklerine sağlık,elleriniz dert görmesin hanımlar,kitap sürprizinizde pek hoş ,sevgilerimle:)

mahmur prenses dedi ki...

amin inşallah devamı da gelir. Gelmese bile sizleri tanıdım bundan daha güzel bir şey olabilir mi ?

mahmur prenses dedi ki...

Nuray hanımcım çok güzel oldu gerçekten de insan bakınca bi gururlanıyor. Ortak bir çalışmanın tadını ben hiçbir şeyde bulamıyorum.

Ecehan dedi ki...

Yolu sevgiden geçen herkesle buluşmak dileği ve mutluluğu ile; gönlünüz sağolsun.

HoBiHuZuR dedi ki...

elif aslında yaparken aklıma geldi ama kesip ziyan etmek istemedim,kalan kısımla kitap ayracı yapma fikrin harika ,demek fazla yapma sebebim buymuş :) vee perdemiz süpeer olmuşş çok sevdim..ayrıca süpriz kitap çekilişide ayrıca sevindirdi beni :) çıkmasa da böyle düşünüp süpriz hazırlaman gerçekten hoş bi düşünce ..Sevgiler canım..

g dedi ki...

hepsi de harika görünüyor.Emeğinize sağlık.

mahmur prenses dedi ki...

ecehan bizim yollarımız buluştu ne güzel

mahmur prenses dedi ki...

hobi huzurcum iyiki fazla yapmışsın :) ben halimden çok memnunum :) yanlız su çekilis olayı beni birazcık üzüyor aslında istiyorum ki herkese çıksın herkes kazansın. Ama biz bu perde ile zaten kazandık değil mi güzel dostluklarımız oldu.

mahmur prenses dedi ki...

sevgili g seninde emegin çok geçti blogunda duyurdun çok güzel bi resim hazırladın. ben bir karede sana vermek istiyorum. bir kare kumasa g harfi boyayacağım :) hoş olur

emelden.blogspot.com dedi ki...

Şimdiden muhteşem görünüyor.
Benemkide hazır ama kardan çıkıp yollayamadım.
Böyle bir birliktelikte olduğum için çok mutluyum.
Sevgiler.

fiamma dedi ki...

Sevgili Mahmurprenses, çok sevdim tüm arkadaşların işlerini bloglara baktıkça beğeni ile takip ediyorum. 2009 yılında Sevgili Sesiber'in düzenlediği bir etkinlik yapmıştık Elim Sende Etkinliği diye, çokda keyifli geçmişti etkinlik. Orada yaptığım bir tane fazla elim var elimde, beni de projene dahil edersen arayıp bulacağım, bulmak için dağılacağım ve bu güzel sevgi perdenin bir karesi olacağım diye heves ettyim, 1 marta kadar gönderirim olur dersen. Olmaz dersen canım sağ olsun.
elin örneği burada.
http://sesiber-etkinlikgnl.blogspot.com/2009/04/fiammanin-eli-5bir-yolcunun-seyir.html

mahmur prenses dedi ki...

fiamma ne güzel bi etkinlik yapmıssınız baktım blogunuzda. Evet fazla bir parçanız varsa sevgi perdesinde elbetteki yer veririz. Çok hoş olur. tesekkürler ve sevgiler

fadinin sanati dedi ki...

gerçekten cok güzel gözüküyor herkesin ellerine saglık. bir an önce benımde sevgi perdesinde bir kaç parçam olsun istıyorum...hazır ama gönderemedim en kısa zamanda göndericem:)))

Marifetli Cadı dedi ki...

yaaa şekerim birden heyecan yaptım bakalım kime çıkacak diye, meğerse çekiliş yapılmış bile :( neyse çıkan arkadaşlar güle güle zevkle okusunlar ;) ( bu ara işler biraz yoğun nete pek giremedim ondan kaçırıyorum postları kusura bakma) öpüyorum...

YILDIZNAĞME dedi ki...

Keşke bende kazanabilseydim ama olsun kazanmış kadar oldum kardeşim kazanmış.Mahmur prenses teyze'm seni yeni tanıdım ama çok sevdim fikirlerin bomba daha nice fikirlerle karşımıza çık.öptüm :)))))sevgililer günün kutlu olsun mahmur prenses teyze:))

mahmur prenses dedi ki...

merakla bekliyoruz fadinin sanatı :)

ayak izleri-sevgi dedi ki...

hepsi harika.. süper.. çok güzel bir fikir olmuş bu.. ben nasıl dha önce görmemişim çok kızdım kendime.. bir karede benden olsun isterim..elimin erdiğince bişiy hazırlayıp en kısa zamanda gönderirim.. sevgiler..

mahmur prenses dedi ki...

sevgi hanım sizide aramızda görmekten mutlu oluruz çalısmanızı bekliyorum

Mihrî Peri dedi ki...

canım perde gerçekten harika olmuş! ne kadar güzel ve özenli çalışmalar yer almış. ben bile durduğum yerde heyecanlandım :))
bu arada çekiliş süper birşey olmuş, nasıl gözden kaçırmışım o yazını anlayamadım :)

Kazananları güzel hediyeleri, seni de sevgi dolu yüreğin için kutluyorum!

Bu arada herkese mübarek kandiller dilerim...

Sevgiler...