24 Şubat 2012 Cuma

Sevgi Perdemizin 45-46. parçası Atölye Miskin' den



Atölye Miskin sevgi perdemiz için boyama yapmıs . Çok beğendim fazla boyamamız yoktu çok iyi oldu. Motifleri desenleri harika çok beğendim. Ellerine sağlık. Renk uyumları boyamanın mükemmelliği bayıldım bayıldım. Sizler harikasınız diyecek kelime bulamıyorum ne güzel seyler yapıp gönderiyorsunuz. Bunları izleyenler çok ama çok mutlu olacaklar.

12 yorum:

DİL ATÖLYESİ dedi ki...

oh çok şükür sağ salim ulaşmış eline:)kumaş boyama çok zevkli ancak çok da zahmetli.elinin bir kenarına sen farketmeden bulaşan boya ne yazık ki sadece o kenarda kalmıyo.genellikle kumaşın çeşitli yerlerine de dokunma hevesine giriyo:(Ama yine de tekrar ediyorum,çoooook zevkli. sabırsızlıkla perdeye yerleşmelerini bekliyorum mahmurcum. kolay gelsin:)

eviminhuzuru dedi ki...

Sevgi perdesinin bir parçasıda bugün yola çıktı:) Çok şükür yollayabildim. Kargodaki adam "bu ne bunu mu yollayacaksınız" diye tuhaf bir şekilde suratıma:) Özensiz bir şekilde aldı elimden umarım sağ salim elinize ulaşır.. Mustafa mertimin de elleri değdi o parçaya umarım dünyamıza güzellikler getirir..

fiamma dedi ki...

çok güzeller vallahi 2 - 2 gelmeye başladılar üstelik harika her biri, şöyle toplu yeni bir resim ister 50 ye varınca...

Adsız dedi ki...

Merhaba prenses, sevgi perdesi hızla büyüdü değil mi, atölyemiskinin ellerine sağlık, çok hoş olmuş.Ben biraz geciktim, ama bu hafta elinde olacak benim uyduruklar.Sevgilerimle.

SEVALCE LEZZETLER dedi ki...

Arkadaşın ellerine sağlık,çokk güzel olmuş.

Elifçim,bu aralar bloğumda bir sorunla uğraşırken haber vermeyi unuttum.Benim sevgi perdem tüm sevgileriyle birlikte cuma günü yola çıktı.Sanırım hafta içi eline geçer.Alınca haberdar edersen sevinirim.
Mazeretlerden dolayı gecikme için kusura bakma canım.
Sevgilerimle...

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

atölye miskinin ellerine sağlık.cidden boyamaları çok güzel..

ZEYNOGRAF dedi ki...

mikemmel bu yaaaa.brovo.

mahmur prenses dedi ki...

evet aslıcım ulaştı hiç merak etme. çok begendik canım çalışmanı ellerin dert görmesin

mahmur prenses dedi ki...

evimin huzuru
aheste beste
sevalce lezzetler

çalışmalarınızı 4 gözle bekliyorum heyecanlıyım :) hadi gelsinler artıkkk :))))

mahmur prenses dedi ki...

fiamma evet 50 olunca birleştireyim diye düsünüyorum ama bazıları ahsap çalışmaları olduğu için onları bir bütün halinde saklamak zor olacaktır. 100 olunca birleştirelim biz bunları öyle özenle saklıyorum ki her birini

Adsız dedi ki...

Mahmurprensesim, bugün yurtiçi kargoya verdim çok şükür.Eline çabucak geçsin inşallah.Valla kalkıp kendim getiresim var.

DİL ATÖLYESİ dedi ki...

atölyemiskin çalışmasını beğenen herkese çoook teşekkür eder ve de gaza gelip kumaş boyama çalışmalarına geri dönmeye karar verir. keçeyle ne o öyle bik bik bik kes babam kes,dik babam dik.boya gitsin di mi ama:)