6 Şubat 2012 Pazartesi

Cumartesi- Pazar neler yaptım


 Cumartesi günü kardeşim ve oğlumla  Cevahir'e gittik. Yeniyıl ağacını sevgililer günü münasebetiyle kalplerle süslemişler. Çok hoştu. En çok sevdiğim alışveriş merkezi burası. Çok büyük olduğu için kalabalıklık pek rahatsız etmiyor. Zaten uğradığım belli yerler var. Tepe Home, Esse, Tantinoti, Koçtaş  . Tepe home da çok güzel şeyler vardı. Romantik tarza hitap ediyordu. Esse ' de de kırmızı ürünlerde indirim vardı. Daha sonra twigy terlikleri ile karşılaştık. Çok sevimliydiler.


Pazar günü ise hava çok güzeldi kendimizi dışarı attık. bol bol yürüdük güneşlendik. Kardan sonra öyle güzel geldi ki anlatamam. Bir değişiklik yaptım saçlarımı boyadım . Avon'un  golden kahve rengine.Ben bu rengi sevdim.



 Eve gidince de sahlep yaptım. Hazır sahlep almak için markete gittiğimizde içinde bir sürü koruyucu madde katkı  görünce aktara gidip açık saf sahlep almaya karar verdik. 1 fincan için 1 ç.kaşığı sahlep 1ç.kaşığı mısır nişastası  ve süt ile pişirdim tadı harika oldu. Üzerine biraz öğütülmüş ceviz, tarçın ve zencefil  ekledim. tadı muhteşem di tavsiye ederim. Kış bitmeden bir de Vefa Bozacısına gitmek istiyorum.



Daha sonrada keçeden bazı objeler yaptım. Bunları henüz nerede kullanacağımı bilmiyorum. Kuş ve civciv çok sevimli oldu. Mahmur prensesten şimdilik bu kadar  :)







           

  

15 yorum:

İlayda'dan Hobiler dedi ki...

Çok güzel bir haftasonu geçirmişsin bnde bayılırım Cevahir 'e :) Yaptıklarına da bayıldım çok ciciler ellerine sağlık canım bnm =)

fadinin sanati dedi ki...

merhaba ne güzel geçmiş hafta sonunuz:)) saleple dolu fincanınız cok güzel bizde cok seviyorz salep .bende kendim hazırlıyorum..yarın postayla göndericem sevgi perdesinin parçalarını adresi tekrarlarsanız sevinirim güzel saglıklı hafta diliyorum...

Ecehan dedi ki...

Gönlü de, yüzü de, saçları da güzel teyzemiz. Şahane paketi aldım akşam kızlara götürmek için sabırsızlanıyorum. Çok zarifsin, çok teşekkür ederim, eşiniz beyefendiye de tabi.

HoBiHuZuR dedi ki...

çok güzel geçirmişsiniz haftasonunu pek imrendim :) daim olsun inşAllah..keçeden yaptıklarını ayrı bi sevdim tabiki :) ellerine emeğine sağlık...

neslinameblog.blogspot.com dedi ki...

Canim paylasimlarini blogunda cok begendim izliyorum seni :) daha güzel paylasimlarinida bekliyorum insallah.... Hatta bende bloguma beklerim www.nesliname.blogspot.com

Güzel paylasimlarda görüsmek üzere :)

mahmur prenses dedi ki...

**ilaydacım bakmıssın bir gün
karşılaşmışız Cevahir' de :)

** fadinin sanatı hemen gönder canım
kargoyu çok merak ediyorum
çalışmanı

** ecehancım ya beni utandırıyorsun. umarım severek okursunuz. bakalım kızlar begenecekler mi :)

** hobihuzur 5 gün calısınca h.sonunu kendimize ayırmak istiyoruz. güneş bize gülen yüzünü gösterdi ama yine kar geliyormus :)

** nesliname beğenmene çok sevindim. bende ziyaretine geliyorum hemen :)

Dilara dedi ki...

Ya sana iyi ki sevgi perdesi projesini düşünmüşsün ve uygulamaya geçirmişsin demek istiyorum. Çünkü seni tanımam daha uzun zaman alabilirdi. Seni tanıdığıma çok memnunum ben. Harikasın :)

Dolunay -Alanayarts dedi ki...

saçların çok güzel olmuş güle güle kullan canım..yaptığın cicilerde öyle.çok şekerler..

just not found. dedi ki...

hissettiğiniz mutluluk yazıya da yansımış,
bu arada keçe şekiller pek hoş =)
elinize sağlık.
sevgiler =)

Adsız dedi ki...

ne güzel bir hafta sonu olmuş :) vefaya birlikte gidebiliriz :) ben daha önce hiç gitmemiştim :)

mahmur prenses dedi ki...

dilara evet bu sevgi perdesine hepimizin çok ihtiyacı varmış birbirimizi bulduk daha kimler vardır daha ulaşamadığımız. Seni tanıdığım için bende çok mutluyum canım.

mahmur prenses dedi ki...

küçük kurba -- alanaycım tesekkür ederim iyiki varsınız

mahmur prenses dedi ki...

esotron tamam anlaştık ilk hedefimiz vefa ileri :))))

Adsız dedi ki...

saç rengi süper olmuuş bence ama boydan birazcık kısalt bence

mahmur prenses dedi ki...

Scissor Hands 81 haklısın daha önceden kısa idi esim uzun saçlı seviyormus beni :) o yüzden birazcık uzatacağım :)